< Terug

Zomerstoemp

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 2 kg aardappelpuree                                                             400188

* 300 gram chorizo, kleine stukjes                                    100107

* 300 gram chorizo, in kwarten gesneden

* 400 gr rode paprikareepjes, geblancheerd               400522

* 300 gr zongedroogde tomaatjes, stukjes                   550016

* 500 gr Rucola

* 4 el olijfolie                                                                                   750657

* zout                                                                                                   655751

Bereiding
Bereidingswijze:

* Maak de puree zoals op de verpakking  staat

* Voeg de zongedroogde tomaatjes, de kleine stukjes chorizo, de rucola en paprikareepjes toe aan de aardappelpuree en meng alles door elkaar( houd een paar blaadjes rucola apart)

* Verwarm de kwarten chorizo ongeveer 3 minutenin een platte pan

* Garneer de stoemp met de gebakken chorizo en de apart gehouden Rucola blaadjes

* Druppel er tot slot wat olijfolie over


Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen