SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
The Lumberjack
Ingrediënten
Ingrediënten:
8 hamburgers
8 plakken gatenkaas
mosterd
komkommerschijven uit het zuur
ketchup
mayonaise
witte uien, ringen
ijsbergsla, gesneden
12 geroosterde witte boterhammen
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Bak de hamburgers en leg de laatste 5 minuten de gatenkaas erop en laat iets smelten.
Beleg 1 geroosterde witte boterham met de mayonaise, mosterd, ijsbergsla, komkommerschijven, de hamburger en bestrijk met de ketchup.
Leg de tweede geroosterde boterham erop en begin opnieuw met bovenstaande, en eindig met de derde geroosterde boterham.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen