< Terug

Stamp&Stoof: Wintergoulash

Ingrediënten
Ingrediënten:

3 kilo goulashvlees
3 kilo goulashsaus P.O.H. 204903
3 kilo mengsel uien/paprika/wortel/champignons

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Let op: het vlees niet kruiden en/of zouten.
  • Verklein het vlees in stukjes van maximaal 2 cm.
  • Sudder het vlees in 3 tot 4 uur gaar in de pan. Je kunt ook het vlees vacumeren (eventueel met saus) en garen bij een temperatuur van circa 95°C gedurende 3 tot 4 uur. Gebruik eventueel koudbinder als de maaltijd te dun wordt. 
  • Koel het vlees terug.
  • Schroei of blancheer de groenten en koel deze terug.
  • Meng het teruggekoelde vlees en de groenten met de goulashsaus.

Variatietip:
Gebruik i.p.v. rundvlees ook eens varkensvlees, gehakt of kip. Je maakt ook een heerlijke visgoulash met stukjes witvis.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen