< Terug

Pappardelle à la forestière

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 200 gr Pappardelle pasta, al dente gekookt

* 500 gram wilde paddestoelen, in stukjes gesneden

* Klein bouquet peterselie, fijn gehakt

* 1 sjalot, gesnipperd

* 1 teentje knoflook, fijn gehakt

* 1 gedroogde morielje

* 1 el  parmezaanse kaas, geraspt

* Klontje boter

* 10 cl kalfsfond

* 10 cl kookroom


Bereiding
Bereidingswijze:

Smelt de boter in een pan en bak de champignons snel

* Voeg de sjlaot, de knoflook en de peterselie toe en laat dit 2 minuten meebakken

* Voeg de kalfsfond en de kookroom toe

* Laat dit zachtjes inkoken tot een gebonden saus

* Voeg de pasta toe  aan de saus en meng alles voorzichtig door elkaar

* Plaats de pasta op een bord en bestrooi met de parmezaanse kaas

* Rasp wat gedroogde morielje erover en wat gehakte peterselie


Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen