< Terug

Ossobucco van Kalfsvlees

Ingrediënten
Ingrediënten:

5 st. kalfs ossobuco
25 gr. Verstegen Pure Kruidenmix Italiaans [657044]
500 gr. Verstegen Pure Tomatensaus Italiaanse kruiden [201437]
20 gr. Verstegen Binding DS [651150]
Vacuümkookzak

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Meng de Kruidenmix met de Binding DS.
  • Kruid de ossobucco's met de kruidenmix.
  • Vouw de rand van de vacuümkookzak om en doe de gekruide ossobucco's in de zak met daarna de Tomatensaus met Italiaanse kruiden.
  • Vacumeer de zak.
  • Gaar de ossobucco's sous-vide op 75°C gedurende 12 uur.
  • Koel de ossobucco's zo snel mogelijk terug. 


Bereidingsadvies consument:
Warm de ossobucco op in de saus en maak er een pasta of risotto bij. 

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen