SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Kip in het bakkie
Ingrediënten
Ingrediënten:
300 gram kipfilet
603715
150 gr/kg Kruidensaus Knoflook
207306
150 gram crème fraîche
502163
300 gram krieltjes
400184
10 plakken katenspek
109043
100 gram paprika
400566
100 gram courgette
400651
50 gram uien
400626
10 gram Jäger-Mix
657567
1 stuk houten bakvorm
856535
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de kipfilet in mooie medaillons en marineer met de Kruidensaus Knoflook.
Omwikkel de medaillons met een plakje katenspek.
Marineer de krieltjes met de Kruidensaus Knoflook.
Meng 150 gram crème fraîche met 30 gram Kruidensaus Knoflook en doe in een spuitzak.
Spuit ¾ van dit mengsel op de bodem van de houten bakvorm.
Leg de bakvorm mooi vol met het vlees, de aardappeltjes en groente.
Spuit dan mooie toefjes van het crème fraîche mengsel over de houten bakvorm heen.
Strooi hier als laatste de Jäger-mix overheen.
bereidingswijze consument:
30 minuten in de oven op 175 graden.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen