< Terug

Kebab burger

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 1000 gram rundergehakt

* 10 plakjes Fetakaas 500046

* 20 gram Scheid Döner kruidenmelange rood 657554

* 4 gram Scheid Bombay kruidenmelange 657552

* 50 gram Spicy Romasaus 204900

* 1 Burgerpers ovaal 805135

Bereiding
Bereidingswijze:

* Meng het rundergehakt met de Döner kruidenmelange en de Bombay kruidenmelange

* Meng goed door tot een goede binding

* Snij de feta in rechthoekige plakjes van ongeveer 6 cm lang

* Vorm om elk plakje feta een burger van 100 gram

* Pers met de burgerpers een ovale vorm en zorg ervoor dat de feta niet zichtbaar is

* Smeer de buitenkant van de burger in met de Spicey romasaus

* Werk de burger af met verse kruiden en lente-ui


Consumentenbereiding:

10 minuten op de bbq of in de pan op een middelmatig vuur



Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen