< Terug

Droge worst Mediterraans

Ingrediënten
Ingrediënten:

*2 kilo Rundersnippers

* 6 kilo Varkenssnippers

* 2 kilo Varkens rugspek

*150 gram Verovite                                                                   651394

* 5 gram  Starterkultur                                                             651032

* 240 gram Colorozozout                                                      650767

* 60 gram World Spice Blend Mediterranean           650925

* Varkensdarmen opgestr 32/35 5x91 meter

Bereiding
Bereidingswijze:

* Maal de varkens en rundersnippers door de 3 mm plaat

* Maal het varkens rugspek door de 3 mm plaat

* Vermeng het varkens en rundvlees met Colorozozout tot er een goede binding ontstaat

* Voeg de Verovite, World Spice Blend en Starterkultur toe

* Meng dit goed door, voeg als laatste het varkens rugspek toe en meng dit tot een homogene massa

* Vul het deeg af in varkensdarmen en maak worsten van ongeveer 250 gram

* Laat de worst 12 uur gekoeld rusten  om een goede kleurstabiliteit op te bouwen

* Vervolgens laten drogen tot een gewenste droogte


Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen