* 1000 gram Rosbief, dunne plakjes van 60 gram (vinkenlapjes)
3 rolletjes per bakje
* 1000 gram Garnalen gepeld 600200
4 garnalen per bakje
* 200 gram Zeekraal ( of lamsoor, indien vrkrijgbaar)
* 80 gram Scheid Kruidenolie Saphiro Sunrise 654960
* 10 gram Scheid Bombay kruidenmelange 657552
* Plakjes limoen
* Grillbakje alu 857198 OF
* Ovenbakje alu 857199
* Deksel t.b.v. grill/ovenbakje
* Marineer de lapjes en de garnalen met de kruidenolie Saphiro Sunrise en rol op
* Leg de helft van de zeekraal op de bodem van het bakje
* Leg de rolletjes op de zeekraal en leg tusen de rolletjes de gemarineerde garnalen
* Werk af met zeekraal
* Het geheel bestrooien met de Bombay kruidenmelange
* Leg over het geheel een paar plakjes limoen
Consumentenbereiding:
BBQ: in het grillschaaltje 8 minuten op een dichte bbq
OVEN: in het ovenschaaltje 12 inuten op 180°C