< Terug

Wellingtonhaasjes

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 500 gram varkenshaas 605356
  • 250 gram champignons 400381/401581
  • 150 gram Bospaddenstoelenmarinade 657585
  • 4 plakjes bladerdeeg 350701
  • 4 plakjes rauwe plaatham half 109067
  • Jager-Mix 657567
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Smeer de vleessoort naar keuze geheel rondom in. Bestrooi het vlees vervolgens licht met een kruiding naar keuze.
  2. Leg het vlees op een lapje bladerdeeg en rol het in.
  3. Smeer de bovenkant van het bladerdeeg in met de kruidenolie die ook voor het vlees is gebruikt en bestrooi ook de korst met de kruiding die is gebruikt.

bereidingswijze consument:

  • 25 minuten in de oven op 180 graden

variaties:

Vleessoort                        Kruidenolie/saus                                    Kruidenmelange

Kalkoen                              Kruidensaus Knoflook                        Jager-Mix

Lamsfilet                            Kruidenolie Parisienne                       Bruschetta

Zacht rundvlees            Kruidenolie voor Rundersteak      Steakmix Brasil

Eendenborst                   Kruidenolie Mexico                              Mexicana-Mix

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen