< Terug

Runder- of varkensgoulash

Ingrediënten
Ingrediënten:

Voor 100 kilo goulash:

  • 52 kilo rundvlees of varkensvlees, in blokjes
  • 15 kilo Kruidensaus Goulash 207305
  • 13 liter water
  • 12,5 kilo paprika rood/groen, reepjes 400566
  • 7,5 kilo champignons 400519/401581
  • Sauzenbinder CX 654902
  • hamburgerdarmen 150x60cm 808253
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Meng de Sauzenbinder CX met het water (20 gram Sauzenbinder CX per liter water).
  2. Meng het vlees met alle ingrediënten.
  3. Vul de massa in de steriele darmen met een stopbus.
  4. Laat 3 uur garen op een temperatuur van 90°C
  5. Laat 1 uur afkoelen op kamertemperatuur, laat daarna verder afkoelen in de koeling op +4°C.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen