SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Pinsa Cuba
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 Pinsa
356901
200 gram Cubaanse Salsasaus
204909
80 gram Uienringen
404442
150 gram Achterham
109020
100 gram Mozzarella, geraspt
500056
40 gram Sla, gemengd
2-3 plakjes Hongaarse Salami
101193
50 gram Spicy Romasaus
204900
1 stuk Lente ui
404927
Cherrytomaatjes
1 Grillschaal
859015
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Smeer de pinsa in met 150 gram Cubaanse Salsasaus.
Bestrooi de pinsa met de uiringen en 80 gram ham.
Strooi hierover de geraspte mozzarella en klein gesneden lente ui.
Leg daarboven 2 of 3 plakjes Hongaarse Salami en werk af met wat gehalveerde cherrytomaatjes.
Doe 50 gram Spicy Romasaus in een spuitzak en spuit dunne lijntjes over de pinsa.
Leg de pinsa in een grillschaal en vul het lege stuk met de sla en nog wat plakjes ham.
Pak de pinsa in folie met een mooie ‘vers voor u gemaakt’ sticker.
Consumentenbereiding
:
5-6 minuten op 220 graden
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen