< Terug

Japanse lamsschotel

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 1000 gr lamsfilet, blokjes

* 300 gr Maaltijdsaus Yakitori  Epos                                  652074                            

* 100gr groene asperges,stukjes, geblancheerd        400566

* 100 gr Shitake, stukjes, geblancheerd                           

* 100 gr rode ui, stukjes                                                             400627

* 100 gr babymais, geblancheerd

* 100 gr Lente ui, gesnipperd

* 55 gr Chinese Roaststeakgekruid Epos                       651689

Bereiding
Bereidingswijze:

* Vermeng de lamsfilet met de Chinese Roaststeakgekruid

* Bak in een voorverwarmde oven gedurende 35 minuten op 140 graden Celsius het vlees mooi bruin en gaar

* Vermeng alle ingredienten met de Maaltijdsaus Yakitori en garneer af met de gesnipperde lente ui

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen