SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Hongaars ovenpannetje
Ingrediënten
Ingrediënten:
300 gram varkenshaas
605356
150 gr/kg Kruidensaus Hongaars
207304
150 gram crème fraîche
502163
300 gram krieltjes
400184
100 gram broccoli
400518
100 gram paprika
400566
100 gram tomaat 400484 /
401620
50 gram courgette
400651
10 gram Jäger-Mix
657567
1 stuk houten bakvorm
856535
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijd de varkenshaas in medaillons en marineer met de Kruidensaus Hongaars.
Marineer de krieltjes met de Kruidensaus Hongaars.
Meng 150 gram crème fraîche met 30 gram Kruidensaus Hongaars en doe in een spuitzak.
Spuit ¾ van dit mengsel op de bodem van de houten bakvorm.
Leg de bakvorm mooi vol met het vlees, de aardappeltjes en groente.
Spuit dan mooie toefjes van het crème fraîche mengsel over de houten bakvorm heen.
Strooi hier als laatste de Jäger-mix overheen.
bereidingswijze consument:
30 minuten in de oven op 175 graden.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen