SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Gourmande met parmezaan en pesto
Ingrediënten
Ingrediënten:
20 stuks gourmandes Pidy ( 350029)
150 ml room
1 ei
50 gram gemalen parmezaan
2 eetlepels groene pesto 550007
100 gram pijnboompitten 750470
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng de room met de parmezaan, de pesto en op het laatst met het losgeklopt ei
Verdeel dit over de Gourmandes
Plaats in een op 180 graden voorverwarmde oven gedurende 3 minuten
open de oven ,verdeel de pijnboompitten erover en bak nog voor 5 minuten af
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen