< Terug

Boerenbrok (met kaas)

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 5 kg Mager varkensvlees
  • 5 kg Wangen
  • 1 kg Water
  • 75 gr. Gebraden gehaktmix 652506
  • 15 gr. Kleurzout 656883
  • 40 gr. Beef Jerkey kruiden 653757
  • 40 gr. Nasi Totaalmix 655628
  • 40 gr. Marinette Grill 653839
  • 30 stuks Houten Bakvorm rechthoek 856532
  • Eventueel: 100 gr. Geraspte kaas 507076
Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Maal het vlees 2 x door 3 mm plaat.    
  2. Meng er de kruiden door.
  3. Mengen tot een goede binding ontstaat.
  4. Garen in vacuüm zak 100 graden tot kern 68.
  5. Snijd blokjes van ongeveer 3x3 cm.
  6. Meng de blokjes met de marinette grill.
  7. Strooi hierover wat geraspte kaas.
  8. Dan op het rooster in de oven 12 minuten op 200 graden.
  9. Afkoelen en presenteren.

bereidingswijze consument:

  • 10 minuten in de oven op 150℃
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen