< Terug

Vleeslasagne

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 1000 gram varkensfilet

* 500 gram Jong belegen kaas hotelblok 500902

* 50 gram lente ui, ringetjes

* 200 gram cocktailtomaatjes, gehalveerd

* Alu bakjes 856651

* 25 gram Delikate Marinadekruiden Hela 653677

Bereiding
Bereidingswijze:

* Snijd mooie plakken van 0,5 cm van de varkensfilet

* Snijd plakken van 0,3 cm van de kaas

* Kruid het vlees met de marinade kruiden

* Leg 2 plakjes filet op de bank en leg hierover een plak kaas

* Maak zo een mooie stapel en snijd daarna als mooie plakken

* Vul de aluminium bakjes met de plakken en werk af met de gehalveerde tomaatjes en de lente ui


* Consument: de oven voorverwarmen op 170 °C voor 10 minuten

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen