< Terug

Vegetarische saucijzenbroodjes

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 6 vellen bladerdeeg ( vegetarisch)

* 1 teen knoflook, gehakt

* 1 ei,losgeklopt                                                                             506922

* 1 ui, fijngehakt

* 250 gr kastanjechampignons, in stukken gesneden

* 200 gr Linzen ( zak, gekookt)

* 1 el Paneermeel

* 1 el tomatenpuree                                                                   754503

* 1 el sojasaus

* verse peterselie, gehakt

* olie of boter                                                                                  500001

Bereiding
Bereidingswijze:

* Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius

* Bak de ui,knoflook en champignons in wat boter of olie

* Voeg na 10 minuten de sojasaus toe

* Laat het meeste vocht verdampen in de pan of giet het af

* Doe het mengsel in een keukenmachine en voeg de tomatenpuree, linzen en peterselie toe

* Cutter het mengsel fijn, en voeg de paneermeel toe en meng het even  met de champignons

* Breng het mengsel op smaak met peper en zout

*Rol het bladerdeeg uit en verdeel het champignon mengsel aan 1 zijde van het deeg

* Vouw de andere helft erover heen en druk vast met een vork

* Snijd mooie mini saucijzenbroodjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier

* Bestrijk ze met losgeklopt ei en bak ze in de oven 20-25 minuten tot ze goud bruin zijn

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen