< Terug

Varkenshaas slof "weissensee"

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 4 stuks Kophaas
  • 180 gram ontbijtspek (plat), Zenbo 101761.
  • 150 gram appel, (gedroogd)
  • 150 gram krenten
  • 5 gram verstegen mix voor speculaas pure 651450.
  • naar smaak Verstegen world grill basic seasalt 651249.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Controleer de kophaas op oneffenheden en maak een snede in de bovenzijde.
  • Meng de gedroogde appel en krenten met de mix voor speculaas pure.
  • Marineer de binnenzijde van de kophaas met world grill basic seasalt & lampong pepper.
  • Vul de kophaas met het appel speculaas mengsel.
  • Rol de kophaas in het ontbijtspek.
  • Bestrijk de buitenzijde van de varkenshaas slof “Weissensee” met world grill basic seasalt & lampong pepper.

Bereidingsadvies:
Varkenshaas slof “Weissensee” garen in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende 20 minuten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen