< Terug

Surinaamse BBQ:Hindoestaanse pastasalade

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 550 gram pasta (al dente gekookt) 400548
  • 150 gram Verstegen Veronaise 201455
  • 75 gram Verstegen Hindoestaanse kerrimarinade 657091
  • 100 gram komkommer (geraspt)
  • 350 gram kippendijen (reepjes)
  • 75 gram paprika rood (julienne) 400522
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Marineer de kippendijen met 50 gram van de Hindoestaanse kerriemarinade.
  • Gaar de kippendijen in een voorverwarmde steamer van 175°C hetelucht tot een kern van 74°C. 
  • Koel de kippendijen terug.
  • Vermeng de Veronaise met de komkommer, paprika, pasta en de overige Hindoestaanse kerriemarinade.


Serveertip:
Serveer de Hindoestaanse pastasalade ook eens met rucola.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen