SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Surinaamse BBQ:Hindoestaanse pastasalade
Ingrediënten
Ingrediënten:
550 gram pasta (al dente gekookt) 400548
150 gram Verstegen Veronaise 201455
75 gram Verstegen Hindoestaanse kerrimarinade 657091
100 gram komkommer (geraspt)
350 gram kippendijen (reepjes)
75 gram paprika rood (julienne) 400522
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Marineer de kippendijen met 50 gram van de Hindoestaanse kerriemarinade.
Gaar de kippendijen in een voorverwarmde steamer van 175°C hetelucht tot een kern van 74°C.
Koel de kippendijen terug.
Vermeng de Veronaise met de komkommer, paprika, pasta en de overige Hindoestaanse kerriemarinade.
Serveertip:
Serveer de Hindoestaanse pastasalade ook eens met rucola.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen