< Terug

Stamppot Romanesco (Verstegen worstconcept)

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 500 gram aardappelpuree  Van Hees                      655839
  • 300 gram romanesco mix Ardo                                   400540
  • 100 gram spekblokjes Zenbo                                       101763
  • 100 gram kookroom Blue Band                                  502164
  • 300 gram taste Extension Venkel/Sinaasappel 657117
  • 20 gram Spicemix del Mondo La Spezia Verstegen                                                                                                                      651135
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Gaar de romanesco en koel deze terug.
  • Vermeng de aardappelpuree met de Spicemix del Mondo La Spezia.
  • Bak de spekblokjes uit en gaar de venkel & sinaasappel saucijsketting (zie recept).
  • Vermeng de spekblokjes, room, romanesco en aardappelpuree met elkaar.
  • Serveer de venkel & sinaasappel saucijsketting op de stamppot.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen