< Terug

Stamp&Stoof: Pikante varkensstoof

Ingrediënten
Ingrediënten:

4 kilo varkensprocureur
2,7 liter gekruide tomatensaus 201469
63 gram kruidenmix voor varkensvlees m/z 651489
40 gram Spicemix del Mondo Mediterrane 651137
40 gram Binding DS 651150
30 gram Sousvidemix Bruin Vero 656996

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de procureur in blokjes van 2cm.
  • Meng de varkensvleeskruiden met de Spicemix del Mondo, Binding DS en Sousvidemix Bruin Vero.
  • Kruid het vlees met het kruidenmengsel.
  • Voeg de gekruide tomatensaus toe, en meng alles door elkaar.
  • Vacumeer het geheel in een vacuüm kookzak (max. 5 cm dik) en laat het een nacht rusten in de koelcel. 
  • Gaar de varkensstoofschotel in de combi-steamer op 100% stoom, of in de kookketel op 85°C gedurende ca. 3 uur, naar gelang de inhoud.
  • Terugkoelen en labelen.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen