< Terug

Spaanse mini BBQ rollade

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kg varkensschnitzels.
  • 80 gram bistro kruidenolie Banadora, Epos 651885.
  • 200 gram chorizo worst (plakjes) 103963.
  • 100 gram knoflook olijven, 550070.
  • 200 gram zontomaatjes, 550370.
  • 100 gram rucola, 401542.
  • Verse bieslook, 651500.
  • Kleine ovenschaal, 856664.
  • Vinkengaren, 800092.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de knoflook olijven fijn.
  • Beleg de schnitzels met chorizo, fijngesneden knoflook olijven, zontomaatjes en rucola.
  • Rol het geheel op en zet het vast met de vinkengaren.
  • Marineer de mini rollade met de bistro kruidenolie Banadora en leg vervolgens in het ovenschaaltje.
  • Garneer tot slot met fijngesneden bieslook.

Consument:

Gaar de mini rollade op BBQ met gesloten deksel in ca. 15 minuten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen