< Terug

Smokey gamba's

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 32 stuks gamba's.
  • 32 stuks champignon (plakjes).
  • naar smaak Rode ui (gehakt).
  • naar gebruik world grill smokey barbecue Verstegen 651296.
  • 280 gram snijdbare chimichurri saus pure Verstegen 201444.
  • decoratiemix Rotterdam Verstegen 650849.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Marineer de gamba's met World Grill Smokey Barbecue Pure.
  • Snijd de snijdbare chimichurrisaus in 28 plakjes van 10 gram.
  • Leg een gamba in het sleetje, vervolgens de champignon en dan de Snijdbare chimichurrisaus tot de gamba's verdeeld zijn over de 4 sleetjes.
  • Decoreer af met wat rode ui en decoratiemix Rotterdam.

Bereidingsadvies:
Gaar de sleetjes af in een voorverwarmde oven van 180°C voor 6 minuten of zet ze 6 minuten op de barbecue met de deksel dicht.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen