SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Runderragout
Ingrediënten
Ingrediënten:
175 gram Signature witte roux korrels (Degens, 752404)
40 gram Signature Basis Runderbouillon (Degens, 752407)
1 liter Water
200 gram goed gegaard rundsvlees (draadjes vlees)
20 gram Peterselie (Degens, 653161)
Ragout bakje Diameter 8cm (Pidy, 350041)
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Los de bouillonpoeder op in het water en laat de bouillon even doorkoken.
Strooi de roux korrels in de bouillon en roer het met een garde tot een mooie egale massa.
Breng dit aan de kook en voeg het gegaarde rundvlees toe met de fijngehakte peterselie met een spatel erdoor.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen