< Terug

Rucola salade met gerookte kip

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kg asperges (groen, gaar en in stukjes), 401556.
  • 400 gram bleekselderijblokjes, 401576.
  • 200 gram radijs in plakjes.
  • 100 gram rozijnen.
  • 50 gram pijnboompitten, 750470.
  • 500 gram rucola, 401542.
  • 300 gram kipfiletreepjes (gerookt), 101880.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Meng de kipfilet, bleekselderij, radijs en aspergestukjes voorzichtig door elkaar.
  • Voeg de rozijnen en rucola toe en meng dit luchtig door.
  • hierna naar smaak mengen met wat sinaasappelsap (licht gebonden).
  • Presenteren in een schaal en afgarneren met de pijnboompitten en wat aspergepunten.

Serveertip:

Lekker met wat vers gebakken brood en olijventapanade.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen