< Terug

Rijkelijk gevuld Paasbrood

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 2 kilogram Half om half gehakt 
  • 50 gram Paneermeel 654453
  • 2 eetlepels Aardappelzetmeel 650752
  • 6 stuks Ei gekookt 500280
  • 1 eetlepel Mosterd
  • Gehaktkruiden 651386
  • 10 mililiter Peren- of appelsap 700131/700147
  • 1 Lang landbrood afgebakken 351369
  • 4 stuks Ei rauw 506913
  • 100 gram Notenmix met rozijnen, ongezouten
  • Aluminiumfolie
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Meng het gehakt met de paneermeel, aardappelzetmeel, mosterd, gehaktkruiden, appel- of perensap en de rauwe eieren.
  • Meng de notenmix door het gehakt.
  • Hol het brood uit, zoals in het filmpje.
  • Vul het brood om en om met gehakt, gekookt ei, gehakt, gekookt ei enzovoorts.
  • Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak het 60 minuting in een voorverwarmde oven op 140 °C.
  • Laat het brood wat afkoelen voordat je het in plakken snijdt.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen