< Terug

Parelhoenderrollade met Wildsaus

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 20 gr/kg Kiprollade mix m/z Degens                            653256

* Marinadesaus degens                                                            653427

* Culinaire Wildsaus Degens                                                 202420

* 800 gram parelhoen dijvlees z/b met vel

* 50 gram pistache nootjes, gehakt

* Gebakken bospaddestoelen

* Kastanjepuree

Bereiding
Bereidingswijze:

* het vlees met kiprollademix en de marinadesaus tumbelen en laten intrekken

* Plet het vleestussen stevig plastic e nleg ze per 2 met de velzijde  naar beneden

* Bestrooien met gehakte pistachenoten , strak oprollen en in een rolladenet doen

* De eindjes afbinden

* Bakken in boter op een matig vuur

* Verder garen in de oven op 140 graden Celcius

*Snel terugkoelen

* De Wildsaus in een presentatieschaal doen, de rollade in plakjes snijden en dakpansgewijs in de saus leggen

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen