< Terug

Oostenrijks Snack Balletje

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kilo Gehakt (half om half)
  • 30 gram Verstegen Binding Vero Pure 650974
  • 20 gram World Spice Blend Europe 650848
  • 1 zakje Verstegen Batter & Shake 651031
  • Schnitzelmix Wiener Blank
  • Verstegen Bamboosticks looped 95mm 801318
  • 320 ml Water
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Kruid het gehakt met de World Spice Blend Europe Daslook - Foelie en de Budget Binding Vero Pure.
  • Maak balletjes van 30 gram.
  • Meng het water met de Batter & Shake en haal hier de balletjes doorheen.
  • Paneer de balletjes met de Schnitzelmix Wiener Blank.
  • Gaar de balletjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.
  • Prik de balletjes op de Bamboosticks looped 95mm.


Bereidingsadvies:
Verwarm de Europese Snack Balletjes in een voorverwarmde oven van 100°C.

Serveertip:
Lekker in combinatie met Verstegen Grillsaus.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen