< Terug

Mini cordon-bleu met salami en brie

Ingrediënten
Ingrediënten:

• 5.000 gram Mager varkensvlees
• 5.000 gram Kinnenbak

Benodigdheden per kilo:
- 200 gram Brie (fijngesneden) 505551
- 160 gram Salami Sopressa Veneta (fijn gesneden) 108022
- broodkruimelpaneer 654878
- 20 gram Gehaktkruiden (Verstegen) 651036

Bereiding
Bereidingswijze:
  1. Meng de gehaktkruiden door het varkensvlees en kinnenbak.
  2. Maal het twee keer door de 3 mm plaat en portioneer het gehakt op 25 gram.
  3. Meng de salami Sopressa Veneta door de brie en portioneer het op 10 gram.
  4. Stempel het gehakt met een kleine hamburgerstempel.
  5. Leg het bolletje brie erin en vouw hem dicht.
  6. Haal het daarna door de paneer.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen