< Terug

Lomo Español

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gram Lomo 600014
10 plakjes Chorizo 100140
50 takjes Peterselie 650031
10 plakken Serranoham 100161
100 gram Zeezout grof
20 gram Jägermix 657567
100 gram Pistache gemalen 750661

Benodigdheden:
Prikkers 801312

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd de Lomo in 5 gelijke stukken.
  • Laat het vet op de Lomo zitten voor de smaak.
  • Omwikkel de stukken met Serranoham  (met de vetrand naar boven).
  • Leg 10 takjes peterselie bovenop het stukje Lomo.
  • Knoop het stukje 3 keer op als een soort bloem.
  • Bestrooi nu de special aan alle kanten met zeezout.
  • Snijd 2 plakjes chorizo in met een mes en rol de plakjes op.
  • Leg de plakjes bovenop de peterselie en prik deze vast met een prikker.
  • Bestrooi de bovenkant van de special met de Jägermix en gemalen pistache.

    Consumentenbereiding:
    Gaar de Lomo Espagnol gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen