< Terug

Kipschotel met asperges

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gr.   kippendijfilet, in blokjes
1500 gr.   witte asperges, beetgaar & in stukjes gesneden
                      kipkruiden m/z 651184
2500 gr.   aardappelpuree 400188
1 ltr.            honing-mosterdsaus 201456
500 gr.      lente-ui, gesneden
                      olie

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Kruid de kippendijfiletblokjes met de kipkruiden.
  • Verhit olie in een pan en fruit de lente-ui licht aan.
  • Voeg de blokjes kip toe en bak mee tot deze gaar zijn.
  • Haal de pan van het vuur en meng de kip met de honing-mosterdsaus.
  • Plaats in een toonbankschaal een laag aardappelpuree, een laagje asperges, en daar bovenop het kipmengsel.
  • Doe de resterende puree in een spuitzak en maak mooie roosjes bovenop. 
  • Garneer af met het restant van de asperges en eventueel met wat groen.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen