< Terug

Kippendij in Japanse sesamsaus Woktober

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 1500 gram rijst, ontdooid 400461

500 gram papriareepjes,r/gr,ontdooid 400523

* 300 gram witte uienringen,ontdooid 400560

* sugar snaps,ontdooid 400529

*1000 gram kippendijen,blokjes

* 200 gram Yama Japanse sesamsaus 204878

*olie 750657

* Kikkoman sojasaus 204896

Bereiding
Bereidingswijze:

* Marineer de kippendijblokjes met een klein scheutje sojasaus

* Doe wat olie in een wok( goed heet laten worden ) en bak hier de kippendijblokjes in

* Voeg de paprikareepjes ,de uienringen en de sugarsnaps toe en wok even mee

* Voeg daarna de Japanse  sesamsaus toe en verwarm dit alles even door

* Serveer/verkoop met de witte rijst

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen