* 2000 gram kippendijblokjes
* 600 gram Woudpaddenstoelenmix,ontdooid 400515
* 200 gram uienringen,ontdooid 400626
* 600 paprikareepjes rood,ontdooid 400522
* 5 gram keukenzout 656882
* 50 gram olie 750657
* 30 gram Verstegen kerriepoeder 650808
* 200 gram blanke rozijnen
* 600 ml kokosmelk
600 gram mangoblokjes,ontdooid 400715
* Meng de kippendijblokjes met het keukenzout, kerriepoeder en de olie
* Bak de ui en de Woudpaddenstoelenmix voor 3 minuten aan en voeg de kipblokjes toe
* Bak dit tot de kipblokjes gaar zijn
* Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook
* Voeg de rozijnen toe en laat zachtjes doorkoken tot de saus is ingedikt is en mooi om de kip blijft hangen
* Voeg tot slot de mangoblokjes toe