*800 gram zoete aardappel friet 0,5 cm dik
* 350 gram vegertarische shoarma
* 100 gram ijsbergsla, gesneden
* 1 rode ui, gesneden, halve ringen
* halve komkommer, in stukjes gesneden
* 80 gram geraspte oude kaas
* knoflooksaus 201452
* paprikapoeder
* peper en zout
* gehakte peterselie
* verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
* bestrooi de zoete aardappelfriet met peper,zout en paprikapoeder naar smaak
* bak de aardappelfriet ongeveer 30 minuten in de oven
* bak de shoarma in wat olie goudbruin met olijfolie
*verdeel de shoarma de laatste 5 minuten over de aardappelfriet en bestrooi met de geraspte kaas en zet terug in de oven tot de kaas gesmolten is
* Verdeel de aardappelfriet met de shoarma over de borden en leg op ieder bord wat ijsbergsla, komkommer, tomaat en rode ui
* garneer de kapsalon met knoflooksaus