< Terug

kapsalon vega

Ingrediënten
Ingrediënten:

*800 gram zoete aardappel friet 0,5 cm dik

* 350 gram vegertarische shoarma

* 100 gram ijsbergsla, gesneden

* 1 rode ui, gesneden, halve ringen

* halve komkommer, in stukjes gesneden

* 80 gram geraspte oude kaas

* knoflooksaus 201452

* paprikapoeder

* peper en zout

* gehakte peterselie

Bereiding
Bereidingswijze:

* verwarm de oven voor op 200 graden Celsius

* bestrooi de zoete aardappelfriet met peper,zout en paprikapoeder naar smaak

* bak de aardappelfriet ongeveer 30 minuten in de oven

* bak de shoarma in wat olie goudbruin met olijfolie

*verdeel de shoarma de laatste 5 minuten over de aardappelfriet en bestrooi met de geraspte kaas en zet terug in de oven tot de kaas gesmolten is

* Verdeel de aardappelfriet met de shoarma over de borden en leg op ieder bord wat ijsbergsla, komkommer, tomaat en rode ui

* garneer de kapsalon met knoflooksaus


Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen