< Terug

Kalkoen in bladerdeeg

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 500 gram kalkoen (filet).
  • 4 plakjes bladerdeeg, Molco 350701.
  • 10 gram eidooier (gepasteuriseerd), Danaeg 504505.
  • 10 gram kruidenmix voor kip met zout, Verstegen 651184.
  • Lemon koriandersaus, Vestegen 201431
  • Naar smaak decoratiemix Cairo, Verstegen 650872.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd aan de bovenkant van de kalkoenfilet in de lengte een inkeping van 2 cm diep.
  • Leg de bladerdeeg in een vierkant en druk voorzichtig aan elkaar.
  • Kruid de kalkoenfilet met de kruidenmix voor kip met zout en leg deze op het bladerdeeg.
  • Smeer de Lemon koriandersaus in de  inkeping van de kalkoenfilet.
  • Smeer de randen van het bladerdeeg licht in met de eidooier en vouw het deeg dicht.
  • Smeer de bovenkant van het bladerdeeg licht in met eidooier.
  • Decoreer de bovenkant af met de decoratiemix Cairo.

Bereidingsadvies:

Gaar de kalkoen in bladerdeeg af in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 35 minuten.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen