< Terug

Kalfsrolletje

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kg dunne kalfsschnitzel.
  • 10 plakken pancetta, Busseto 108027.
  • Amandelschaafsel.
  • Verse rozemarijn, v.d. Mey 651502.
  • Verse tijm, v.d. Mey 651507.
  • Bistro kruidenolie knoflook peper, Epos 651897
  • Cocktailprikkers, 804600.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snij kalfsschnitzels van ongeveer 100 gram en plet deze.
  • Strijk de binnenzijde in met een dun laagje bistro kruidenolie knoflook peper.
  • leg een plak pancetta op de schnitzel.
  • De pancetta mag aan 1 kant boven de schnitzel uitsteken.
  • Strooi wat amandelschaafsel op de pancetta.
  • Snij een gelijke hoeveelheid rozemarijn en tijm fijn.
  • Strooi over de amandel de rozemarijn en tijm.
  • Rol de schnitzel op en zet vast met een coctailprikker.

Consument:

Braad de rolletjes rechtopstaand, op 1 zijde aan, op een gematig vuur in boter. Gaar de rolletjes verder in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende ongeveer 7-8 minuten (de rolletjes zijn dan rose).

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen