SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Italiaanse mini BBQ rollade
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kg kalkoenschnitzels.
200 gram gerookte kipfilet, 101880.
100 gram rode ui, Smits uien 401276.
10 gram bruschettamix, Epos 651680.
80 gram bistro kruidenolie bruschetta, Epos 651889.
Verse basilicum, v.d. Mey 651503.
Bosui, v.d. Mey 401524.
Kleine ovenschaal, 856664.
Vinkengaren, 800092.
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Snijde de rode ui in stukje.
Beleg de schnitzels met twee stukjes gerookte kipfilet, stukjes rode ui en 3 blaadjes basilicum.
Rol het geheel op en zet het vast met vinkengaren.
Marineer de mini rollade met de bistro kruidenolie bruschetta en leg vervolgens in het ovenschaaltje.
Garneer tot slot met bruschettamix en fijngesneden bosui.
Consument:
Gaar de mini rollade op de BBQ met gesloten deksel tot een kern-tempratuur van 85 graden.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen