< Terug

Italiaanse mini BBQ rollade

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kg kalkoenschnitzels.
  • 200 gram gerookte kipfilet, 101880.
  • 100 gram rode ui, Smits uien 401276.
  • 10 gram bruschettamix, Epos 651680.
  • 80 gram bistro kruidenolie bruschetta, Epos 651889.
  • Verse basilicum, v.d. Mey 651503.
  • Bosui, v.d. Mey 401524.
  • Kleine ovenschaal, 856664.
  • Vinkengaren, 800092.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijde de rode ui in stukje.
  • Beleg de schnitzels met twee stukjes gerookte kipfilet, stukjes rode ui en 3 blaadjes basilicum.
  • Rol het geheel op en zet het vast met vinkengaren.
  • Marineer de mini rollade met de bistro kruidenolie bruschetta en leg vervolgens in het ovenschaaltje.
  • Garneer tot slot met bruschettamix en fijngesneden bosui.

Consument:

Gaar de mini rollade op de BBQ met gesloten deksel tot een kern-tempratuur van 85 graden.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen