< Terug

Hertengoulash met bospaddestoelen

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 120 gram Premix bruine sauzen Degens                  653283

* 25 gram stoofvleeskruiden Degens                             653210

* 15 gram paprikapoeder Degens                                     653167

* 800 ml water

* 100 gram tomatenpuree                                                     754503

* 100 ml kookroom                                                                     502164

* 200 ml rode wijn

* 200 gram uienringen                                                              400532

*200 gram paprikareepjes rood                                         400522

* 600 gram bospaddestoelen

1,5 kg goulashvlees (hert)

Bereiding
Bereidingswijze:

* Voeg een deel water aan de Premix toe nen los deze al roerend op

* Al roerend aan de kook brengen en kort doorkoken

* Vlees aanzetten en in de bruine saus zachtjes garen, 

*Voeg de rest van de ingredienten toe na 15 minuten, behalve de groenten.

* De groenten apart aanzetten en toevoegen als het vlees bijna gaar is

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen