< Terug

Gevulde schnitzel met Rauwe Ham

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 1 kilo Varkens schnitzels
  • 10 plakken Rauwe ham (Oostenrijks …anders Italiaanse) 103190
  • 200 gram Zongedroogde tomaatjes (op olie) 550477 Oliva
  • 80 gram Verstegen World Grill Lemon & green pepper pure 651289
  • Verstegen Bamboosticks looped 95mm 801318
  • Bij verkoop Verstegen Hollandaisesaus 201477
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Schnitzels van ca. 100 gram goed plat slaan.
  • Binnenkant marineren met World Grill Lemon & Green Pepper.
  • Leg hierop een plak rauwe ham (lucht gedroogd).
  • Leg ca. 20 gram zongedroogde tomaatjes in de schnitzel en rol deze op.
  • Prik de opgerolde schnitzel vast met een Bamboostick looped.
  • Marineer ook de buitenzijde met World Grill Lemon & Green Pepper.


Consumentenbereidingsadvies:
Bak het vlees op middelhoog vuur, in een koekenpan zonder boter of olie, gaar en bruin voor ongeveer 20 tot 25 minuten. 


Serveertip:
Erg lekker met een aardappel bieslook puree en gekookte asperges en de Verstegen Hollandaise saus.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen