< Terug

Gegrilde Parelhoen salade

Ingrediënten
Ingrediënten:
  • 100 gram Parelhoenfilet.
  • 400 gram saladmix.
  • 500 gram bospaddenstoelen.
  • 1 bakje cherrytomaten.
  • 4 stuks vijgen.
  • 100 gram world grill Indonesian, Verstegen 651288.
  • Kerriesaus, Verstegen 201472.
Bereiding
Bereidingswijze:
  • Verwijder het overtollig vet van de Parelhoenfilet.
  • Vacumeer de Parelhoenfilet met de world grill Indonesian en laat dit 8 a 10 uur rusten.
  • Pocheer de gemarineerde Parelhoen in een vacuumzak in een voorverwarmde steamer van 70 graden stoom gedurende 15 a 20 minuten, direct koelen op ijswater.
  • Was de salademix en gril de bospaddenstoelen in een grillpan.
  • Doe de gewassen salademix op een bord of schaal en decoreer dit met de cherrytomaatjes, de vijgen en de gegrilde bospaddenstoelen.
  • Haal de gepocheerde Parelhoen uit de vacuumzak, grill deze kort aan in een hete grillpan.
  • Snijd de gegrilde Parelhoen en leg dit boven op de salade.
  • Schenk wat kerriesaus over de salade en draai er met een pepermolen van fruitpepper orange overheen.

Serveertip:

Bijzonder smakeljke salade in combinatie met grof notenbrood en gezouten boter.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen