< Terug

Filet de Mediterrane

Ingrediënten
Ingrediënten:

1000 gram Varkensfilet met rugspek
400 gram Friese geitenkaas ui-knoflook mélange 501196
200 gram Gesnipperde rode ui
20 gram Kiemgroente
2 takjes Rozemarijn
80 gram Kruidenolie Saphiro Mediterrane 653871
15 gram Brusschetta Hela 653796

Bereiding
Bereidingswijze:
  • Snijd mooie torentjes van de filet met een duidelijke speklaag erop.
  • Leg het torentje met het spek naar beneden.
  • Marineer de torentjes met de Kruidenolie Saphiro Mediterrane.
  • Werk de bovenkant af met snippers rode ui en de heerlijke blokjes Friese geitenkaas.
  • Prik als laatste een klein takje rozemarijn tussen de geitenkaas.
  • Werk het geheel af met kiemgroente en de Brusschetta kruiden.

Consumentenbereiding:

  • In de pan: Haal eerst de garnering eraf en braad 8 minuten rondom. Leg dan de garnering er weer op en laat nog 5 minuten met deksel op de pan afgaren.
  • In de oven: Leg het torentje met alles in een ovenschaal. 25 minuten op 160 graden.
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen