SPAARSYSTEEM
BESTEL
Aanmelden
Home
Over ons
Missie en visie
Kwaliteitscertificaten
Vacatures
Privacybeleid
Assortiment
Food
Non-Food
Kruiden en specerijen
Specials
Anti Kookboek
Barbequiche
Batallé el Único
Brandt & Levie
Busseto
Burgers voor Buitenlui
Infood Voorjaar 2023
Inspiratiemagazine
Kunst- & natuurdarmen
Livar
Renzini
Concepten
MEAT receptkaartjes
Rolladeconcept
Traiteur c'est bon
Ondersteuning
Recepten
Workshops
Nieuws
Contact
NAVIGATIE
< Terug
Couscous salade Persian market
Ingrediënten
Ingrediënten:
1 kg couscous tricolore.
200 gram bleekselderij (blokjes), 401584.
200 gram komkommer (blokjes zonder zaadlijst), 401501.
200 gram cherrytomaatjes (partjes)
100 gram puntpaprika (blokjes), 400600.
300 gram Geitenkaas (blokjes).
1 liter water.
100 gram world grill Persian market, Verstegen 651294
100 gram Brassica koolzaadolie classic, Verstegen 750656.
Print recept
Bereiding
Bereidingswijze:
Meng de couscous met 1 liter kokend water, laat 5 minuten staan en maak los met een vork. Laat de couscous afkoelen.
Maak een dressing van de brassica koolzaadolie classic met de world grill Persian market.
Voeg alle ingrediënten en de geitenkaas aan de couscous toe.
Meng het geheel met de aangemaakte dressing.
Serveertip:
Lekker met gegrilde botervis saté.
Accountgegevens
Loading...
Het spijt ons, maar er is iets foutgelopen met het ophalen van deze pagina.
Profiel aanpassen