< Terug

BBQ worst Garlic Shallot

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 6 kilo kinnebak zonder zwoerd

* 4 kilo varkenssnippers,vetperc max 30%

*1 liter water

* 650 gram Mix voor barbecue worstjes

*180 gram colorozozout                                                          650767

*70 gram Season Pepper Garlic Shallot Pure              651130

* Varkensdarm opgestr 32/35  5x 91 meter

Bereiding
Bereidingswijze:

* Het vlees en de wangen  malen door de 8 mm plaat

* Mengen met het colorozozout en de Mix voor barbecueworstjes

*Voeg het water toe en meng tot een homogene massa

*Draai het deeg door de 3 mm plaat

* Voeg de Season Pepper Garlic PepperShallot toe en meng dit erdoor heen

*Stop het deeg uit in goed uitgewaterde varkensdarmen

* Gaar de worstjes voor in  gezouten water op 80° C

* Terug laten koelen

* Verpak de BBQ worst per 4 vacuum en pasteuriseer dit na gedurende 30 minuten op 80°C voor een langere houdbaarheid

Consumenten advies:

Grill de BBQ worstjes 6-8 minuten tot ze mooi bruin zijn

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen