< Terug

Barbequiche met zalm en spinazie

Ingrediënten
Ingrediënten:

* 12 quiches 8,5 cm 350056

* 750 gram spinazie, geblancheerd en uitgelekt 400589

* 500 gr gekruide zalmfilet, gegaard e in blokjes

* 400 gr geraspte kaas 500056

* 6 dl kookroom 502164

* 4 dl heel ei vloeibaar 506922

* fijngehakte dille 

*peper

Bereiding
Bereidingswijze:

*Verwarm de oven voor op 180°C en bak de lege quiche 3 minuten

* laat afkoelen en bestrijk  de binnenkant met heel ei vloeibaar

* vul de quiches met de spinazie en daarop de zalm

* meng het vloebaar ei met de kookroom en breng op smaak met peper

* giet het mengsel over de quiches

* bestrooi met de geraspte kaas en gesnipperde dille

* bak ze 10 minuten in de oven

* af laten koelen en verpakken in aluminiumfolie

*Consument: bak de quiches af op een warme barbecue gedurende 10 minuten

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen