< Terug

aardappelsalade met mosterd dillesaus

Ingrediënten
Ingrediënten:

100 gram  Aardappelschijfjes (voorgegaard)

600 gram  Tartaarsaus Mosterd-Dille (08301K)

300 gram  Paprika (Rood/Groen)

 150 gram  Augurk

100 gram  Bosui

 6 stuks  Gekookte eieren

 3 stuks  Frisse appels (bijv. Elstar)

Bereiding
Bereidingswijze:

Snijd de paprika en de augurk in blokjes en de bosui in ringen. Schil de appels en snijd deze in blokjes. Pel de eieren en snijd deze ook in blokjes.

Meng deze ingrediënten met de aardappelschijfjes en de tartaarsaus Mosterd-Dille. Alle ingrediënten goed door elkaar mengen. Voor presentatie kunt u ei- en paprika- stukjes over de salade strooien.
 
Tip:
Meng 500 gram gaar rundvlees (pekelvlees of runder poulet met 15 gram Colorozo 8-10 uur gekookt onder vacuüm) door de salade.
 

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen