Van den Berg bestaat al meer dan 36 jaar. Ooit begonnen op de Maaldrift als productiebedrijf/slagerij in Wassenaar. In die tijd was er nog eigen productie met uitbreng naar derden. De groothandelsfunctie werd echter een steeds groter deel van de onderneming. Onder Onno van den Berg is de groothandelsfunctie verder uitgebreid met uiteindelijk een groot magazijn/koelruimte in de Taanderstraat in Katwijk. In 1999 wordt het bedrijf overgenomen door VAV. In 2014 wordt er besloten om voor een nieuwe naam te gaan: de VAV*groep, met daaronder VAV diversArts divers en VDB divers.

 

Inmiddels bestaat ons basisassortiment uit een groot aantal soorten vleeswaren, maaltijden, salades, patés, kruiden, non-food én een ruim assortiment regionale en buitenlandse specialiteiten. Wij importeren, exclusief voor de Nederlandse markt, een groot assortiment aan topproducten uit diverse landen, zoals Torreon (Spanje), Busseto en Renzini (Italië), Loste (Frankrijk) en Schulte en Reinert (Duitsland).

 

  

Ons marktgebied bestrijkt grofweg de driehoek Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

 

De toegevoegde waarde van VDB divers bestaat onder andere uit het meedenken op het gebied van inrichting van zowel winkel als toonbank, omzetverhogende acties en activiteiten, demo's, het verzorgen van promotiematerialen, het aanreiken van recepturen en de invulling van het assortiment met onderscheidende specialiteiten en concepten.